Sicario

„Fein Cera olimpiai bajnok kancacsaládja”

Sicario apja a 2017-es holsteini Siegerhengst, azaz a körung-győztes mén, Sandro Junior. Az idén 8 éves mén már nemzetközi 1.40m sporteredménnyel rendelkezik és a holsteini fajtán kívül a hannoveri fajtában is elfogadott fedezőmén. Apja a világkupa-győztes Sandro Boy, aki több mint 1,2 millió euró nyereménnyel fejezte be sportpályafutását Marcus Ehninggel.

Legismertebb utódai a Nagydíj-győztes Sabrina, Dr. Scrapo és Fantomas de Muze. Sando Boy utódai a mai napig kimagasló árakon kerülnek értékesítésre az online aukciókon, valamint a 2022-es WBFSH top100 fedezőmén világranglistán is előkelő helyen szerepel a mén.

Anyai apja Balou du Rouet, aki anyai testvérével, Balou du Reventonnal dominálja az utóbbi évek sportlótenyésztését és értékesítéseit is. Balou du Rouet anyai oldalon a vonal alapító Cor le la Bryere-re visszavezethető vissza, több mint 50 csikója versenyez nemzetközi Nagydíj szinten, 60 fedezőmén fia van, több százezer eurós összegekért cseréltek gazdát csikói az elmúlt évek aukcióin. Csak Németországban 200(!) csikója versenyez S kategóriában több mint 3 millió euró összenyereménnyel.

Sicario kancacsaládja egy tradicionális holsteini vonal (3615), Fein Cera olimpiai bajnok kancacsaládja. A vonal alapító az 1958-as születésű, nemzetközileg is eredményes kanca, Sarbit. Az ő unokája Cera (Otto Becker), akinek lánya a jerezi világbajnokság lejobb lovának választott Fein Cera Peter Wylde-al.

SzületettSzármazásaFajtájaEngedélyezve
2019.Sandro JuniorHolsteinNyilvános